Üdvözlöm, Mittli Éva vagyok. Nézzen körül honlapomon!

Üdvözlöm, Mittli Éva vagyok. Nézzen körül honlapomon!

Már serdülő koromban tudtam, hogy pszichológus szeretnék lenni. Szombathelyen a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem, ahonnan a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia szakára felvételiztem. Az alap- és mesterképzést is itt végeztem. Az utolsó két évben tanácsadás- és iskolapszichológia szakirányra jártam. Az egyetem elvégzése után visszaköltöztem Szombathelyre. Jelenleg a Vas Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Körmendi Tagintézményében dolgozom pszichológusként.

Már az egyetemi évek alatt elkezdtem módszerspecifikus és egyéb képzéseken résztvenni. Tanultam autogén tréninget, család- és párterápiát, rajzelemzést. Emellett önismeretet is szereztem. Fontosnak tartom, hogy ismereteimet folyamatosan bővítsem, tudásom minél sokrétűbb legyen, ezért állandóan továbbképzem magam.

Munkám során arra törekszem, hogy a megnevezett problémával való sikeres szembenézést segítsem, a felmerült kérdések kielégítő megválaszolását támogassam. Emellett a jövőbeni problémák, konfliktusok megelőzésének és az életminőség javulásának érdekében önismeretet kínálok.

Azoknak a gyerekeknek, serdülőknek, felnőtteknek szeretnék segítséget nyújtani, akik úgy érzik, hogy tanácstalanok, nem találják egyedül a problémáktól elvezető utat.